Google Csevegő

A Google Csevegő elősegíti a sikeresebb és hatékonyabb kommunikációt. Egyszerű és ingyenes módot kínál a partnereivel folytatott beszélgetésre, illetve azonnali üzenetek küldésére és fogadására. A Google Alkalmazások használatával a szervezet azonnali üzenetküldő hálózata automatikusan kapcsolódik a teljes Google Csevegő hálózathoz, így egyetlen szempillantás alatt kapcsolatba léphet felhasználók millióival.

A világ bármely pontjának ingyenes felhívásához nincs másra szüksége, mint egy élő internetkapcsolatra, egy mikrofonra és hangszóróra (amely manapság már a legtöbb számítógépen megtalálható). A Google Csevegő lehetővé teszi fájlok átvitelét is, így az azonnali üzenetek küldése és fogadása közben pillanatok alatt átküldhet mellékleteket is. Másik szolgáltatása a hangpostafiók, amelynek segítségével üzenetet hagyhat az adott időben el nem érhető partnereinek.

A Google Csevegő azonnali üzenetküldő szolgáltatása be van építve a Gmail böngészőablakába, így a postaládából való kilépés nélkül is folyamatosan látható, hogy éppen melyik partnerek érhetők el, és kapcsolatba is léphet velük. Az azonnali üzenetek ugyanúgy menthetők és kereshetők a Gmail rendszerében, mint az e-mailek.